Közösségi Ház

Szálka Község Önkormányzata 2013. augusztusában adta át a felújított közösségi házat.

A közösségi ház épületében egy nagy helyiség és egy kisebb helyiség áll rendelkezésre a különböző programok lebonyolítására. A helyiségek alkalmasak vásárok és termékbemutatók megtartására is.

Elsőbbséget élveznek az önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és óvodai rendezvények, ünnepségek. Civil szervezetek – Nyugdíjas klub, Sportegyesület, Német Nemzetiségi Hagyományőrző Énekcsoport, Katolikus Egyház Közössége stb.- Bálok és egyéb rendezvények, pl. esküvők céljára vesszük igénybe a helyiséget.

Az énekcsoport minden második hétfőn tart próbát. A gyermekjóléti szolgálat szervezésében kerül sor a „Mesés Téli Esték” című programra, és a nyári kézműves foglalkozásokra.
Minden hónapban-általában egy alkalommal- kulturális program várja a vendégeket, melyet a közösségi ház vezetője szervez: kiállítások megnyitói- kollektív, vagy egy-egy alkotó egyéni kiállítása, néprajzi (gyűjtött) anyag, fotó, stb.- vagy író- olvasó találkozó, zenés-verses irodalmi estek.

Közösségi Házat nemcsak a civil szervezetek használhatják, igénybe veheti a település lakossága családi események (pl. lakodalom) megrendezésére is.

2003. óta működött a Községháza épületében az eMagyarország Pont. Jelenleg a Közösségi Házban 4 munkaállomásból, multifunkcionális készülékből és telefaxból álló, valamint közösségi internet hozzáférési lehetőséggel működik az eMagyarország Pont. Segítséget tudunk nyújtani az internetes böngészésben, munkakeresésben, lehetőség van az adózáshoz szükséges nyomtatványok letöltésére és különféle adatlapok kinyomtatására.

Cím: Kossuth utca 90.
Nyitvatartás: Hétfőnként:
ZÁRVA,
Kedden:
9:00-tól 11:00-ig és
15:00-tól 19:00-ig,
Szerdán:
9:00-tól 11:00-ig és
15:00-tól 19:00-ig,
Csütörtökön:
9:00-tól 11:00-ig és
17:00-tól 21:00-ig,
Pénteken:
9:00-tól 11:00-ig és
15:00-tól 19:00-ig,
Szombaton:
12:00-tól 18:00-ig,
Vasárnap:
ZÁRVA

A nyitvatartási idő rendezvénytől függően eltérhet!